Over AMA PROJECTEN

about-AMA

Wij zijn AMA PROJECTEN

AMA PROJECTS is een gerenommeerd en professioneel bedrijf opgericht door Amir Moslehi. Hij is een moderne, jonge en ambitieuze aannemer. We hebben alle velden in het land om elk bouwproject op de beste en snelle manier uit te voeren. Uw behoeften en wensen zijn ons uitgangspunt. We werken als team samen en denken tot in de puntjes met je mee. Wij zijn met ons team gespecialiseerd in de volgende gebieden:
Ontwikkelen, uitbreiden
Volledige reconstructies
Kasten op maat
Wandkast op maat

Bedrijfsvisie

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit tot uiting moet komen op elk niveau van de interne en externe organisatie, in elke actie en activiteit, tot in het kleinste detail. We zullen permanent aan dit probleem werken.

+

Jaar ervaring

+

Huizen verbouwd

+

Muren gestuct

+

Tevreden klanten

Waarom AMA PROJECTEN

We blijven werken aan product- en procesverbeteringen en blijven ons ontwikkelen. Ten slotte profiteren onze klanten van dit perspectief door een goede prijs-kwaliteitverhouding, korte bouwtijd en de mogelijkheid om het hele proces uit te besteden.AMA PROJECTEN houdt ook toezicht op alle documenten van licentie tot voltooiing.

AMIR

worker
quote_sign Ik ben eigenaar van AMA PROJECTEN. Als het even kan, ben ik op pad: op het werk of in de natuur met mijn gezin. Al van kinds af aan ben ik graag met mijn handen bezig. Na 20 jaar studeren heb ik hard gewerkt. Ik heb alles gedaan. En met succes! AMA PROJECTS heeft al veel bouwwensen vervuld. Onze klanten komen graag bij ons langs. "Daar ben ik trots op." quote_sign